Wegens succes herhaald: symposium Kinderen, seks en internet op 7 februari 2012

Wegens succes herhaald: symposium Kinderen, seks en internet op 7 februari 2012

Wegens het doorslaande succes van het symposium Kinderen, seks en internet in 2011 organiseren Digivaardig & Digibewust, Meldpunt Kinderporno, stichting Mijn Kind Online en Bureau Nationaal Rapporteur Mensenhandel een vervolg hierop op 7 februari 2012. Deelname aan het symposium is gratis, registreren kan via Digivaardig & Digibewust.

Programma

Het doel van de dag is te komen tot inzichten, handvatten, oplossingen die je nodig hebt in de ondersteuning van ouders en kinderen en de internetopvoeding. Een plenair ochtendprogramma met onder andere de lancering van een nieuw initiatief om jongeren te helpen bij online problemen en diverse themasessies geven invulling aan het programma. De Nationaal Rapporteur zal tijdens de dag één van de sprekers zijn.

Voor wie

Alle voorlichters over kinderen en internet, hulpverleners, jeugdwerkers, opvoedkundig medewerkers van CJG’s, GGD-en, zorgcoördinatoren, mentoren en andere docenten, sprekers op ouderavonden, mediacoaches, cyberouders enz. zijn van harte welkom.

Accreditatiepunten

Deelname aan dit symposium levert u ook accreditatiepunten op: 5 punten van de NVVS en/of 1 punt van de BAMw voor vrije ruimte van maatschappelijk werk, agogen, jeugdzorgwerker.

Locatie

Circustheater Scheveningen

Aanmelden

Dankzij de bijdragen van het European Safer Internet Plus Programme van de Europese Commissie en de partners van het programma Digivaardig & Digibewust kunnen wij dit symposium gratis aanbieden. Meer informatie en aanmelden via Digivaardig & Digibewust (mail naar info@digivaardigdigibewust.nl.