Vacature: Nationaal Rapporteur Mensenhandel zoekt Senior onderzoeker

De Nationaal Rapporteur mensenhandel en seksueel geweld tegen kinderen is op zoek naar een Senior onderzoeker. In deze functie voor je zelfstandig en in teamverband onderzoek uit. Dit kan zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek zijn of een combinatie van beide. Je bent daarbij verantwoordelijk van begin tot eind voor de onderzoeken en de publicaties waar je aan meewerkt, inclusief het opstellen van een onderzoeksplan en, samen met de adviseurs, het verder brengen van de aanbevelingen.

Verder zoek je als Senior onderzoeker naar kansen voor het instituut om een bijdrage te kunnen leveren aan een effectieve aanpak van seksueel geweld tegen kinderen. Dit doe je onder meer door op de hoogte te blijven van maatschappelijke en wetenschappelijke inzichten. Ook ben je een stevige sparringpartner voor de Nationaal Rapporteur en adviseer je over waar aandacht aan gegeven moet worden op het gebied van seksueel geweld tegen kinderen.

Gaat jouw hart sneller kloppen van het doen van onderzoek? En heb je ruime ervaring in de bestrijding van seksueel geweld tegen kinderen? Solliciteer dan vóór 31 mei 2024 op deze betekenisvolle functie. Klik hier om te solliciteren.